„SZEMÉTLÁDA!” - Casillas ráförmedt a gyermekével viccelődőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 14:09
null
Iker és Martín Casillas a tengerparton (Fotó: Instagram)
Iker Casillas számára a vártnál korábban ért véget a vb, már a családjával nyaral, de nincs nyugta. Most épp egy közösségi oldalon szóltak be gyermekéről feltöltött fényképéhez.

A történetet már ismerjük. Casillas és a spanyol válogatott csúfosan leszerepelt a világbajnokságon, már a csoportkörből sem sikerült továbbjutni. Casillas azóta szabadságát tölti feleségével, a szépséges Sara Carboneróval és kisfiukkal, Martínnal.

A világ- és Európa-bajnok spanyol kapus az Instagramon egy tengerparti fényképet osztott meg kisfiáról és feleségéről. A bejegyzés azonban az egyik felhasználóból nem várt reakciót váltott ki.

Az említett hozzászóló azt írta a Casillas nyilvános közösségi oldalán megjelent fényképhez, hogy ugyan dobja már be gyermekét a vízbe, hátha lebeg. Érthető módon ez kihozta a sodrából a kapust, s nyomdafestéket nem tűrő üzenettel válaszolt.

Casillas lényegében a kommentelő édesanyjára tett meglehetősen negatív megjegyzést elsőnek, majd azt írta, szégyellje magát az írásért. Végül egy csattanós „SZEMÉTLÁDÁVAL” zárta mondanivalóját.

Casillas haragja lesújtott a rosszmájú viccelődőre (Fotó: Instagram)
Casillas haragja lesújtott a rosszmájú viccelődőre (Fotó: Instagram)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik