Vb 2018: zseniális sztori, ezért kellett kiüríteni a franciák szállodáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.17. 21:05
A világbajnokság alatt, a francia válogatott nyolcaddöntőjének estéjén a csapat szállodáját ki kellett üríteni, ám senki nem tudta pontosan, miért. A vb-döntő után Adil Rami elmesélte a sztorit, ami miatt az utcára küldtek mindenkit azon az estén.

„Argentína legyőzése után a keretből tizenöt játékos lement a szálloda éttermébe, és elkezdett énekelni. Én, ahogy szoktam, meztelenül, egy szál fülhallgatóval a fejemen elkezdtem Fortnite-ozni a szobámban kikapcsolódásként. Aztán meghallottam, hogy már a folyosóról szól az ének, és hogy a srácok szobáról szobára járnak, felébresztenek mindenkit, és szétdobálnak mindent” – sztorizott a francia Le Mag tévéműsorban Rami.„Argentína legyőzése után a keretből tizenöt játékos lement a szálloda éttermébe, és elkezdett énekelni. Én, ahogy szoktam, meztelenül, egy szál fülhallgatóval a fejemen elkezdtem Fortnite-ozni a szobámban kikapcsolódásként. Aztán meghallottam, hogy már a folyosóról szól az ének, és hogy a srácok szobáról szobára járnak, felébresztenek mindenkit, és szétdobálnak mindent” – sztorizott a francia Le Mag tévéműsorban Rami.

Úgy ünnepeltek a franciák, a hotelt is ki kellett üríteni (Fotó: AFP)
Úgy ünnepeltek a franciák, a hotelt is ki kellett üríteni (Fotó: AFP)

„Szóval felkaptam a gatyámat és a szobámban lévő tűzoltó-készüléket önvédelemként. Benjamin Mendy kinyitotta résnyire az ajtómat, és azt ordította, hogy szét fogják szedni az én szobámat is. Szóval rájuk fújtam a tűzoltó-készülékből a port. Olyan volt, mint a Szellemirtókban. Úgy nézett ki a szoba, mintha a marseille-i stadionban lennénk, az orromig sem láttam. Na, ebben a pillanatban bántam meg azonnal a remek ötletemet. Azt hittem, a keretből is kiraknak... Közben berohant a hotel személyzete, és ordították, hogy mindenki meneküljön ki az épület elé, mert a tűzoltókészülékből jövő anyag ekkora mennyiségben mérgező – vallotta be bűnét Rami, akit végül nem raktak ki a keretből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik