Formula-1: a Williams a bahreini gondok után jó Ausztrál GP-t vár

Vágólapra másolva!
2010.03.23. 16:55
Új fejlesztéseket kapott a Williams FW32 az Ausztrál Nagydíjra, így az angol istálló pilótai bizakodva várják a Formula–1-es szezon második futamát.

„Az Albert Park gyors utcai pálya, ahol a gumik kopását figyelembe véve rendszerint a határon kell autózni. Ennek előfeltétele, hogy az egész versenyhétvége során gondos beállításokat alkalmazzunk. Több fejlesztésen esett át az FW32-es, ezeket »élesben« most próbáljuk ki. Nagyon érdekes hétvége elé nézünk, különösen annak fényében, hogy ez a ring jócskán különbözik a szahiritől" – vélekedett Sam Michael technikai igazgató.

„Melbourne csodálatos Grand Prix-helyszín. A verseny itt mindig nagy küzdelmet hoz, ami szurkolói szempontból különösen jó. A városban is pezseg az élet, úgyhogy jómagam igazan kedvelem az Albert Parkot. A pályán nem érződik igazán, hogy ez egy utcai futam, kihívásokkal teli, és van néhány olyan kanyarja, amelyet még át kell vennünk. Akadt néhány kisebb problémánk Bahreinben, de ezeket az ausztráliai versenyig megoldottuk. Optimista vagyok, és jobb szereplésre számítok ezen a hétvégén" – tekintett a GP elé Rubens Barrichello.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik