F1: Massa örülne egy újabb Schumachernek a Formula–1-ben

Vágólapra másolva!
2020.11.21. 14:03
null
Massa szerint Mick Schumacher megnyeri az F2-t, és csatlakozik a Haashoz (Fotó: AFP)
A Ferrari korábbi brazil versenyzője, Felipe Massa azt mondta, örömmel töltené el, ha egy újabb Schumacher csatlakozna pilótaként a Formula–1 mezőnyéhez.

 

Az olasz istállónál évekig Michael Schumacher csapattársaként szerepelt Massa az Autosport magazinnak nyilatkozva beszélt arról, hogy reményei szerint a németek hétszeres világbajnokának fia, a jelenleg a Formula–2-ben szereplő Mick ott lehet az autós gyorsasági vb elitmezőnyében.

„Mick ebben a szezonban nagyon nagy munkát végzett, és bár eleinte nem jöttek a várt eredmények, fokozatosan belelendült, egyre kiválóbban teljesített. Azt gondolom, győztesen fejezi be a Formula–2-t, és csatlakozik a Haas-csapathoz – jelentette ki a brazil expilóta. – Remélem, újabb Schumacher lesz ott a Formula–1-ben, és a család történelmet fog írni.”

Massa hozzátette, azt is szeretné, hogy egykori csapattársa lássa a fiát versenyezni a Formula–1-ben.

Michael Schumacher a pályafutása befejezését követően, 2013-ban síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik