F1: kiszivárgott Leclerc lakcíme, otthona előtt várták a rajongók

Vágólapra másolva!
2023.04.09. 11:31
null
Ha nem otthon zavarják, mindenkinek megáll Leclerc (Fotó: Getty Images)
Kellemetlen helyzetbe került a Formula–1-es Ferrari istálló monacói versenyzője, miután a közelmúltban kiszivárgott a lakcíme, s ezt követően több szurkoló is becsöngetett hozzá, hogy közös fotót és autogramot kérjen tőle.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miképpen kerülhetett nyilvánosságra a Ferrari versenyzőjének lakcíme, ám a 25 éves, ötszörös F1-es futamgyőztes Leclerc Instagram-sztoriban kérte rajongóit, tartsák tiszteletben a magánszféráját.

„Üdv mindenkinek! Az elmúlt néhány hónapok során valahogy nyilvánossá vált az otthoni címem, ami után emberek kezdtek gyülekezni a házamnál, s becsöngettek, hogy képeket és autogramokat kérjenek– írta Leclerc. – Ugyan mindig örömmel találkozom veletek és értékelem a támogatásotokat, kérlek, tartsátok tiszteletben a magánéletemet és ne gyertek oda a házamhoz. Biztosan mindenkinek meg fogok állni az utcán vagy a pályán, ha találkozunk, de nem fogok lemenni a házam elé, ha odajöttök. A támogatásotok személyesen és a közösségi médiában is a rendkívül sokat jelent számomra, de van egy határ, amit nem kellene átlépni” – írta a közösségi oldalán Leclerc.

Alant pedig a Generál együttes vonatkozó száma, amit Charles Leclerc mostanában biztosan nem annyira kedvel…

GENERÁL – CSÖNGESS BE HOZZÁM JÓBARÁT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik