El: A döntetlen igazságosabb lett volna – Teodoru

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 11:12
Az MTK egygólos hátrányból várja az azeri Qabala elleni visszavágót az Európa-liga 2. selejtezőkörében, miután Gyirmóton 2–1-re kikapott riválisától. Teodoru Vaszilisz vezetőedző a klub hivatalos honlapjának elmondta, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

„A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, ha bemegy a büntető, minden máshogy alakul, mert így futnunk kellett az eredmény után. Kiváló futballistái vannak az ellenfélnek, jobban játszottunk, mint a múltkori Európa-liga-mérkőzésen, de kihagytuk a helyzeteket. Mindent megpróbálunk a visszavágón, sportemberek vagyunk, megpróbálunk mindent” – mondta Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője az mtk.hu-nak.„A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, ha bemegy a büntető, minden máshogy alakul, mert így futnunk kellett az eredmény után. Kiváló futballistái vannak az ellenfélnek, jobban játszottunk, mint a múltkori Európa-liga-mérkőzésen, de kihagytuk a helyzeteket. Mindent megpróbálunk a visszavágón, sportemberek vagyunk, megpróbálunk mindent” – mondta Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője az mtk.hu-nak.

„Komolyan készültünk, alaposan tanulmányoztuk az ellenfelet, és azt kaptuk, amit vártunk. Fizikailag erős csapat, sok kiváló, technikás futballistával. Lehetett volna más is az eredmény, de mi tudtunk több gólt rúgni, ezzel nyertünk. Hasonló meccsre számítok a visszavágón is, nagyobb lett ugyan az esélyünk, de kiegyenlítettnek érzem továbbra is a párharcot” – idézi a kék-fehérek honlapja Roman Grigorcsuknak, a Qabala vezetőedzőjének a szavait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik