DVSC: a szlovák légiós bárhol szerepelne, csak játszhasson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 14:08
Karol Mészáros, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen nyáron szerződtetett támadója reméli, hogy a csütörtöki, Torpedo Zsogyino elleni Európa-liga összecsapáson is több mint tízezer szurkoló biztatja majd a magyar csapatot a Nagyerdei Stadionban.

„Nagyszerű helyre, csodálatos városba kerültem, ahol nagyon jól érzem magam – nyilatkozta Mészáros a Hajdú-bihari Naplónak. – Igaz ez a csapatra is, kiváló közösség tagja lettem, ahol roppant segítőkész volt velem mindenki, már az első perctől kezdve. Jó csapat a Debrecen, remélem sokat tudok majd segíteni a gárdának abban, hogy minél eredményesebben szerepeljen. Úgy vélem, ahogyan telik az idő, úgy érzem majd egyre inkább a többiekkel való összjátékot is.”a Hajdú-bihari Naplónak. – Igaz ez a csapatra is, kiváló közösség tagja lettem, ahol roppant segítőkész volt velem mindenki, már az első perctől kezdve. Jó csapat a Debrecen, remélem sokat tudok majd segíteni a gárdának abban, hogy minél eredményesebben szerepeljen. Úgy vélem, ahogyan telik az idő, úgy érzem majd egyre inkább a többiekkel való összjátékot is.”

„A San Marinó-iak elleni Európa-liga mérkőzéseken próbáltam maximálisan betartani a szakmai stáb utasításait, hiszen az a célom, hogy minél több játéklehetőséget kapjak, és az én közreműködésemmel is teljesítsen jól a Debrecen” – fogalmazott a 22 éves játékos, aki a Haonnak azt is elmondta, szélső középpályásként érzi a legjobban magát a pályán, de egy sorral hátrébb, illetve a támadók között bárhol bevetésre kész.

A szlovák támadó viccesen megjegyezte, ha kell, a hátvédsorban is hajlandó szerepelni, csak játszhasson.

Mészáros reméli, hogy a csütörtöki, Torpedo Zsogyino elleni meccsre is kilátogatnak legalább annyian, mint a San Marinó-i La Fiorita elleni Európa-liga találkozó visszavágójára (amelyen több mint 12 000 debreceni szurkoló biztatta a magyar csapatot).

„Néhányszor játszottam már hasonlóan népes közönség előtt, ezúttal is nagyon feldobott állapotba került minden pályán lévő futballista. Nagyon remélem, hogy a csütörtöki, Torpedo Zsogyino elleni meccsünkön is hasonlóan sokan lesznek kint! Már egy hete úgy tréningezünk, hogy a fehérorosz kupagyőztes elleni két találkozó van a fókuszban, láttuk őket videón is, vagyis egyre többet tudunk meg róluk. Ez a párharc nehezebbnek ígérkezik, mint az első selejtezőkör volt, de azon leszünk, hogy az odavágón itthon megfelelő előnyt harcoljunk ki, a jövő héten pedig kivívjuk a továbbjutást Zsogyinóban.”

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉSEK

18.30: DVSC-TEVA–Torpedo Zsogyino (fehérorosz) (Tv: M4 Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik