Videó: „Óriási a különbség a DVTK és a Krasznodar között”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 22:54
Bár az FK Krasznodarban mások szerepeltek a középpályán a DVTK elleni El-visszavágón az első meccshez képest, a cseresoruk is erős volt – értékelt Egerszegi Tamás az NSO Tv-nek, és hozzátette, nagyon nagy a különbség a két csapat között.

„Meglehetősen erős csapat ellen játszottunk, a Krasznodar sajnos ebben a pillanatban sokkal jobb nálunk – ismerte el Tomiszlav Szivics vezetőedző. – A lehetőségeinkhez mérten mindent kiadtunk magunkból, jó mérkőzést játszottunk, ezért büszke vagyok az együttesemre. Megvoltak a helyzeteink – ám gólt ezúttal sajnos nem sikerült szereznünk. Igyekeztünk futballozni, azaz nem csak a védekezéssel törődtünk! A nemzetközi kupaszereplés itt és most véget ért számunkra, boldogok lehetünk azonban, hogy egyáltalán eljutottunk idáig. Ebben ugyanis csak kevesen bíztak, amikor rajthoz álltunk.”

„Örülök, hogy három gólt szereztünk és nagy különbségű győzelmet arattunk. Azt hiszem, a közönségnek is tetszett a játékunk. Moussa Konaté kiválóan játszott, széthúzta az ellenfél védelmét, nagyon aktívan futballozott, folyamatosan tört előre – nagyon elégedettek vagyunk vele. A következő körben mindegy, kit kapunk, gyenge csapat itt már nem lesz. A fontos, hogy továbbmenjünk, az mindegy, hogy ki ellen” – hangzott Igor Kononov villámértékelése a Krasznodar részéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik