DVSC: Ha így játszunk otthon is, nem lehet baj - Sidibe

Vágólapra másolva!
2013.07.19. 15:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva 2–2-es döntetlent ért el a Strömsgodset otthonában az Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén. Ibrahima Sidibe, a debreceniek duplázó támadója csapata honlapjának elmondta: sokat érhet még a visszavágón az idegenben lőtt két gól.

„Úgy gondolom, jól játszottunk, nagyon egységesek voltunk, sok helyzetet kidolgoztunk. Megszereztük a vezetést, és még utána is több nagy lehetőségünk volt a gólszerzésre, különösen az első félidőben. Sajnálom, hogy a végén egyenlíteni tudott a Strömsgodset, ott kihagytunk egy pillanatra, és azonnal büntetett az ellenfél, de azt mondom, még így is szép eredményt értünk el. Az idegenben lőtt két gól sokat számíthat, ha hazai pályán sikerülne vezetést szereznünk, akkor nekik már kettőt kellene lőni. Ha úgy játszunk, mint most, akkor nem lehet baj, de nagyon fontos, hogy végig mindenki koncentráljon. Örülök a két gólomnak, de azt sajnálom, hogy a többi lehetőségem kimaradt” – mondta Sidibe a dvsc.hu-nak.Sidibe a dvsc.hu-nak.

A debreceniek csütörtökön 20.30 órakor fogadják a norvég csapatot a visszavágón. Ha a DVSC a második fordulóból továbbjut, a cseh Jabloneccel találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik