Kép: Raymond van Barneveld megkérte a barátnője kezét

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.22. 14:16
A darts legendájának számító, ötszörös vb-első Raymond van Barneveld megkérte a barátnője kezét. „Megkértem Julia kezét Párizsban a hétvégén és igent mondott. Annyira boldog vagyok, nagyon szeretlek téged” – írta „Barney” az Instagram-oldalán, ahova három képet is posztolt a lánykérésről.

Az 54 éves Van Barneveld egyébként tegnap (hétfőn) Instagram-történetében már jelezte, nagy bejelentésük van, és egy kis játékra invitálta a követőit, ma pedig elárulta, hogy eljegyezte a kedvesét. Van Barneveld egyébként tegnap (hétfőn) Instagram-történetében már jelezte, nagy bejelentésük van, és egy kis játékra invitálta a követőit, ma pedig elárulta, hogy eljegyezte a kedvesét.

A The Sun korábban írt cikke szerint a pár 2019 áprilisában kezdett el randizni egymással, Julia Evans most februárban lett 40 éves. „Vele akarok megöregedni. Nem zárkózom el a házasságtól” – jelentette ki még három évvel ezelőtt. Hozzátette, Southamptonban, egy dartsverseny alkalmával ismerkedtek meg, ahol – őt is meglepve – nagyon hamar megtalálták a közös hangot.

„Türelmes és kedves. Megértjük egymást. Azt hiszem, jól passzolunk egymáshoz” – szögezte le Julia.

Mint ismert, a Hungarian Darts Show szervezőinek bejelentése szerint az egyaránt világbajnok Gerwyn Price és Raymond van Barneveld is tábla elé áll a május 17-i, budapesti bemutatóversenyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik