H. Á., K. E. 2022.01.24 18:36 Frissítve: 2022.01.24 21:42

Gyász: edzője saját gyermekeként tekintett Csollány Szilveszterre

A magyar férfi tornaválogatott korábbi szövetségi kapitánya, Csollány Szilveszter korábbi edzője is megrendülten beszélt a Nemzeti Sportnak, amikor értesült egykori tanítványa halálhíréről.

Vereckei István (jobbra) nehezen találta a szavakat Csollány halálával kapcsolatban (Fotó: Szabó Miklós, Nemzeti Sport, archív)

 

„Nagyon nehéz bármit is mondani, mit is mondhatnék most, amikor meghalt Szilas? Nagyon bíztam a gyógyulásában, meg sem fordult a fejemben, hogy itt hagy bennünket... Sok-sok közös élmény és emlék fűz össze kettőnket, és nem csak a sport kapcsán, hiszen mi például nyertünk együtt halászléfőző versenyt is. Reménykedtem abban, hogy újra együtt lehetünk, hogy újra főzhetünk együtt, hogy minden jóra fordult. Nincs annál borzalmasabb, mint amikor egy szülő eltemeti a gyermekét, de én is hasonlót érzek, hiszen a sok együtt töltött év magával hozta azt is, hogy gyermekemként tekintettem rá” – fogalmazott a Nemzeti Sportnak Vereckei István.

2022.06.23 15:21:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A verseny fő mobilitási partnere idén is aktívan jelen lesz a balatoni térségben. (x)

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.