WTCC: Makaóban rajthoz áll a korábbi F1-es tesztpilóta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.23. 06:51
Két év után tér vissza a túraautó-világbajnokságba (WTCC) Ma Csing-hua. A kínai pilóta a szezon utolsó előtti versenyhétvégén, Makaóban vesz részt a Citroën színeiben.

Ma Csing-hua a mára már megszűnt HRT és Caterham F1-es istállók tesztpilótája volt, és több pénteki szabadedzésén is részt vett. A WTCC-ből viszont ennél több tapasztalata van: 2014-ben öt versenyhétvégén indult, 2015-ben viszont teljesítette a teljes szezont, ráadásul rögtön a debütáló versenyhétvégéjén futamot tudott nyerni.Ma Csing-hua a mára már megszűnt HRT és Caterham F1-es istállók tesztpilótája volt, és több pénteki szabadedzésén is részt vett. A WTCC-ből viszont ennél több tapasztalata van: 2014-ben öt versenyhétvégén indult, 2015-ben viszont teljesítette a teljes szezont, ráadásul rögtön a debütáló versenyhétvégéjén futamot tudott nyerni.

A kínai pilóta elmondta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, amelyet a Citroëntől kapott, és ha esélye lesz, hogy a jövőben újra egy teljes szezonon át megmérettesse magát a WTCC-ben, nem habozik élni a lehetőséggel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik