Az ország legkiválóbb sportolói küzdenek egymással az M4 Sport új műsorában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.12.12. 07:41
Címkék
December 25-én új műsort indít az ország legnézettebb sportcsatornája. 48 sportoló méri össze tudását az M4 Sport nagyszabású műsorában, a SzuperPárosban. A sportvetélkedő hagyományteremtő szándékkal indul, és a nagysikerű, harminc évvel ezelőtti Szuperbajnok versengéseit éleszti újra. Hazánk élsportolói női és férfi vegyes párosokban küzdenek meg egymással Hajdú B. István kommentálásában és Berkesi Judit műsorvezetésével. A nézők olyan klasszisokért szoríthatnak a műsorban, mint Babos Tímea, Csipes Tamara, Kozák Luca, Marozsán Fábián, Jansik Szilárd vagy Siklósi Gergely. (X)

 

 

A 30 évvel ezelőtti sikerműsor új köntösben

Öt napon keresztül izgulhatnak a nézők azért a 24 párosért, akik harcba szállnak a SzuperPároscímért azM4 Sportúj műsorában.Az első négy adás december 25. és 28. között 20 órától az elődöntők küzdelmeiről szól majd. Mindegyik napon 12 sportoló száll versenybe a döntőbe jutásért. A sportfeladatok rendkívüli edzettséget igényelnek és különböző kihívásokat tartogatnak. Minden elődöntőből a két legjobb páros jut bea december 29-i döntőbe.A sportpályát ugyanazon a helyszínen építette fel a csatorna, ahol harminc évvel ezelőtt – Knézy Jenő ötlete alapján – a Szuperbajnokforgott.A versenyeknek most is a Vasas Fáy Utcai Sportcentrum adott otthont.

Jól ismert párossal tölthetik a nézők az ünnepi időszakot

Berkesi Judit és Hajdú B. István köszönti a képernyőn a nézőket december 25-én.A műsor kommentátora már 30 évvel ezelőtt is aktív részese volt az akkori felvételeknek,és az új műsornak is meghatározó szereplője. A csatorna új műsorát december elsejénBerkesi Juditmellett,Székely Dávidjelentette be azM1 csatornán.Hagyományteremtő szándékkal indítjuk el a SzuperPárost, ahol az ország legkiválóbb sportolói mérik össze tudásukat. Fontos volt számunkra, hogy az ünnepi időszakban az év legfontosabb sporteseményeinek újraélése és az évvégi összefoglaló műsoraink mellett, újabb sportközvetítéseken is izgulhassanak anézők,és az egész család együtt szurkolhasson a karácsonyi vacsorát követően kedvenc sportolóiknak” –összegeztea műsor hátterét azM4 Sportcsatornaigazgatója.

A bajnokok bajnokai

Idén a karácsonyi szünetben sem állnak le a sportközvetítések azM4 Sporton, sőt, korábban soha nem szerepelt együtt egy műsorban ilyen sok kiváló sportoló. A 48 élsportoló között ott lesz a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnokkajakozó, Csipes Tamara; az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó,Siklósi Gergely, az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó,Jansik Szilárd, a párosban világelső, háromszoros világbajnok és négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező,Babos Tímea, a világbajnok és ifjúsági olimpiai bajnok kardvívó,Pusztai Liza, vagy a 2022-ben az év női sportolójának választottKozák Lucaolimpikon gátfutó.December 29-én a 19 órakor kezdődő döntőben derül ki, hogy ki lesz 2023-ban a SzuperPáros, a bajnokok bajnoka.

SzuperPáros az M4 Sporton és azm4sport.huoldalon:
12.25., 20.00: 1. elődöntő
12.26., 20.00: 2. elődöntő
12.27., 20.00: 3. elődöntő
12.28., 20.00: 4. elődöntő
12.29., 19.00: A döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik