Gronkowski Brady őrült étrendjét követi

Vágólapra másolva!
2019.02.08. 17:42
Tom Brady gyökeresen megváltoztatta Rob Gronkowski életmódját, ugyanakkor a New England Patriots sztárja nem atyáskodik fiatalabb csapattársa felett – Gronkowski „csak” áttért arra az étrendre, amelyet Brady követ.

Nem sokan vállalják be azt a szigorú étrendet, amelyet Tom Brady amerikai futballsztár és szupermodell felesége, Gisele Bündchen követ. Annak ellenére sem, hogy Bradyt igazolja az élet, hiszen a héten a sportág történetében egyeduralkodóvá vált hatodik Super Bowl-győzelmével.

A sztár étrendje ugyanis rengeteg lemondással jár. Bradyék étrendjének 80 százalékát a lúgos ételek teszik ki. Rengeteg növényi eredetű ételt esznek, nagyon kevés húst, annak is hormonoktól és antibiotikumtól mentesnek kell lennie. Természetesen cukor, liszt szóba sem jöhet. A New England Patriots öltözőjében sem sokan vállalják be ezt a fajta életmódot, ám néhány éve Rob Gronkowski úgy döntött, Brady nyomdokaiba lép.

A tight end azután döntött így, hogy sokat volt sérült. Gronkowski három hónapot töltött el Brady életmód-tanácsadójával, Alex Guerreróval, hogy az kiokosítsa.

- Csak rá kell nézni Tomra. Mindennap látom, mennyire rugalmas, mennyire laza, látom, hogy mit eszik, és mennyire vigyáz a testére – nyilatkozta Gronkowski egy 2017-es interjúban. – Úgy éreztem, hogy a pályafutásom érdekében nekem is változtatnom kell.

Rob Gronkowski (87) és Tom Brady (12) a héten Super Bowl-t nyert a New England Patriots együttesével

Viszont egyvalamiről nem szívesen mondott le: az alkoholról.

Guerrero egyetlen egy feltétellel engedélyezte Gronkowskinak az alkoholfogyasztást. Minden egyes pohár elfogyasztott alkohol után három pohár vizet kell meginnia. Ugyanezt tartania kell akkor is, ha kávét iszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik