BL: leszállt a Ferencvárost szállító repülőgép Barcelonában

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.19. 09:57
null
Lovrencsics Gergőék elindultak Barcelonába (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros labdarúgócsapata hétfőn reggel útra kelt az FC Barcelona elleni, keddi, zárt kapus Bajnokok Ligája-mérkőzésre, és a klub közlése szerint kora délután meg is érkezett.

„Magyar bajnok, az UEFA Bajnokok Ligája-főtáblás szereplést 25 év után ismét kiharcoló férfi labdarúgócsapatunk tagjai október 19-én hétfő reggel 8 órakor találkoztak az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban, ahonnan a reggelit követően busszal indultak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre” – írta hivatalos honlapján, a fradi.hu-n a Ferencváros.

A magyar bajnokot szállító repülő a tervezett 12.30-as időpontnál később, 13.40-kor landolt Barcelonában, majd elfoglalta szálláshelyét. Kora este Szerhij Rebrov és a csapat egyik játékosa megtartja a szokásos mérkőzésnap előtti sajtótájékoztatót, ezután pedig az ukrán vezetőedző edzést tart csapatának a Camp Nouban, a kedden 21 órakor kezdődő Bajnokok Ligája-mérkőzés helyszínén.

Korábban beszámoltunk róla, a helyi hatóságok a járványhelyzet miatt nem engedélyezik a Barcelonának, hogy nézők előtt rendezhesse meg a találkozót. A sajtóhírt később a klub is megerősítette hivatalos közleményében.

A Ferencváros barcelonai mérkőzéséről és az azt megelőző eseményekről a Nemzeti Sport a helyszínről számol be.

Log into Facebook | Facebook

BAJNOKOK LIGÁJA 2020–2021
A G-CSOPORT MENETRENDJE
1. FORDULÓ
Október 20., kedd
18.55:
Dinamo Kijev (ukrán)–Juventus (olasz) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n
21.00: FC Barcelona (spanyol)–FERENCVÁROS (zárt kapuk mögött; Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n

A G-csoportban szereplő csapatok BL-be nevezett kereteit itt olvashatja!

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja: Borbély László, Smahulya Ádám (szöveg),Nagy-Pál Tamás(videó) és Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik