BL: Csak akkor tudunk továbbjutni, ha nyerünk - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.08.06. 18:35
A Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján a DVSC-Teva labdarúgócsapata a fehérorosz BATE Boriszovot fogadja. A Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér szerint a holnap 20.45-kor Nyíregyházán megrendezendő találkozón győzelemre kell játszani, hogy továbbjusson a Loki, és egyelőre még nem tudja, szerepet ad-e a sérüléséből felépülő Selim Bouadlának.

„Az albán Skenderbeu elleni mérkőzéshez hasonlóan most is az a helyzet, hogy csak akkor tudunk továbbjutni, ha nyerünk. Tény, a 0–0 is nekünk kedvezne, de erre játszani veszélyes lenne, ezért úgy lépünk pályára, hogy győzelemre játszunk" – nyilatkozta Kondás Elemér vezetőedző a dvsc.hu oldalának.

„Tudjuk, hogy a BATE fehérorosz válogatott labdarúgói hazatértek az olimpiáról, az edző dönti el, beteszi-e őket, hiszen sokat utaztak a napokban. Nekünk azonban a saját játékunkat kell játszani, azt az arcunkat kell mutatni, amit a Győr ellen és a BL-meccsen. Ami biztos, a BATE jobb csapat, mint a Skenderbeu, nem véletlenül szerepelt az utóbbi négy évben valamelyik csoportkörben, ahol meg is keserítette az ellenfelek életét. Vannak nagyon jó labdarúgói, mindenképpen nehéz mérkőzés lesz" – tette hozzá a szakvezető.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a DVSC ballábas középpályása, Selim Bouadla hosszabb kényszerpihenője után már teljes értékű munkát végzett, így akár pályára léphet a BATE elleni visszavágón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik