BL: Casillas? Ne húzzuk az időt! – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.28. 21:57
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának második fordulójában az angol bajnoki címvédő Chelsea a Portóhoz látogat. A portugál csapat korábbi, a londoni együttes jelenlegi menedzsere, José Mourinho érzelmes hangulatban tartotta meg a meccs előtti sajtótájékoztatóját.

„A sajtótájékoztatót megelőzően ellátogattam a múzeumba, amely gyönyörűen néz ki. Nagyon megható, hogy kivehettem a részemet a klub sikereiből. Ilyenkor szembesülök vele, hogy fontosat tettem a klubért. Kicsit meglágyult a szívem, de amikor visszatérek a szállodába, visszarázódom majd a hétköznapi életbe” – mondta José Mourinho, aki 2002 és 2004 között a portugál bajnokságot kétszer, a Bajnokok Ligáját egyszer nyerte meg a Portóval.

„Két és fél év alatt minden jelentős trófeát elhódítottam a csapattal. Ennél a klubnál kezdődött el a pályafutásom vezetőedzőként” – tette hozzá az 52 esztendős szakember.

„A Chelsea különböző okok miatt nem szerepel a Bajnokok Ligája esélyesei között. A csoportból szeretnénk továbbjutni, utána új célokat tűzünk majd ki magunk elé" – mondta a szokatlanul visszafogott Mourinho, aki korábbi játékosáról, Iker Casillasról nem szeretett volna bővebben beszélni.

„Üdvözlöm majd a meccs előtt. Nincs értelme azzal húzni az időt, hogy róla beszéljek” – zárta mondandóját a Chelsea menedzsere.

A londoni együttes a csoportkör első fordulójában hazai pályán 4–0-ra megverte a Maccabi Tel-Avivot, míg a Porto 2–2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel. A felek keddi összecsapása 20.45 órakor kezdődik.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ

G-CSOPORT
20.45: Maccabi Tel-Aviv–Dinamo Kijev
20.45: Porto–Chelsea (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik