A Real 14-edszer vagy a Liverpool 7-edszer?; Kovács Antal: 50!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.05.27. 22:45
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Párizsra, pontosabban Saint-Denis-re figyel a futballvilág. A szombati Bajnokok Ligája-döntő előtt Szeli Mátyás nézte meg, miként végzi az utolsó simításokat a Liverpool és a Real, illetve hogy mi szól a két rivális mellett az év legfontosabb európai klubmérkőzése előtt.
• Párizsra, pontosabban Saint-Denis-re figyel a futballvilág.
A szombati Bajnokok Ligája-döntő előtt Szeli Mátyás nézte meg, miként végzi az utolsó simításokat a Liverpool és a Real, illetve hogy mi szól a két rivális mellett az év legfontosabb európai klubmérkőzése előtt.

Gyűlik a válogatott, Már Szalai Attila is megérkezett Telkibe. Legjobb labdarúgóink Anglia, Olaszország és Németország ellen készülnek, és a Fener védője mindenkit megnyugtatott: vállsérülése után már százszázalékos.

Ötvenéves lett a magyar dzsúdó egyetlen olimpiai bajnoka, Kovács Antal. Barcelona meglepetésgyőztese, az egykori Atom Anti ma már érző szívű családapa, felelős munkahelyi és sportvezető, aki a csúcsra vezető útról, a hit és a család fontosságáról is beszélt Kovács Erikának.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. Marcelóval, a Liverpool–Real BL-döntő kétoldalas infografikájával, és Salánki Miklóssal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik