Arsenal: „Nagyon messze vagyunk a BL-győzelemtől”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 12:35
Per Mertesacker, az Arsenal labdarúgócsapatának német védője szerint sokan alábecsülték az AS Monaco erejét, a londoniaknak pedig elég volt egyetlen rossz mérkőzés a BL-búcsúhoz.

„Messze, nagyon messze vagyunk a BL-győzelemtől, de általában minden együttessel ez a helyzet, amely elbúcsúzik a sorozattól…” – mondta a riporterek kérdésére csapata sajtótájékoztatóján Mertesacker.Mertesacker.

„Mindenki alábecsülte a hercegségbeliek erejét, de az első meccsen megmutatták, számolni kell velük. Csupán egyetlen rossz mérkőzésünk akadt, ennyi azonban elég is volt. A visszavágón az igazi arcunkat mutattuk, Londonban viszont sajnos még fejben nem voltunk elég erősek. Hatalmas lehetőséget puskáztunk el, ettől természetesen frusztráltak vagyunk” – tette hozzá a német védő.

„Mint azt láthatják, az eredményeinkkel a szezon kezdetén nincs gond, ám a végére valamiért mindig szétesik a csapat. Természetesen nem adjuk fel, újra megpróbáljuk, és mindent megteszünk, hogy a következő idényben is a Bajnokok Ligájában indulhassunk” – mondta Mertesacker.

Az Arsenal sorozatban ötödször búcsúzott a BL-től a nyolcaddöntőben. Arsene Wenger együttese jelenleg a Premier League tabellájának harmadik helyén áll, amelyet ha megőriz, a 2015–2016-is idényben a csoportkörben kapcsolódhat be a legrangosabb európai kupa küzdelmeibe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik