BL: Novakovics szerint mostanra lehiggadtak a DVSC játékosai

Vágólapra másolva!
2012.07.23. 13:14
A DVSC-Teva szerb kapusa, Nenad Novakovics szerint szurkolóik segítségével le tudják dolgozni az albán Skënderbeu elleni hátrányukat a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében.

„Az első mérkőzésen szokatlanul rosszul játszottunk, nem koncentráltunk eléggé, nem voltunk agresszívak, sok területet hagytunk az ellenfélnek a támadások vezetésére, és hiányzott az az egységesség is, ami korábban jellemzett minket – mondta a dvsc.hu-nak Nenad Novakovics. – A mérkőzés után mindenki nagyon csalódott volt, ami természetes, hiszen vereséget szenvedtünk. Rosszul éreztük magunkat, mert tudjuk, ennél többre vagyunk képesek. Most már szerintem mindenki lehiggadt, kitisztultak a fejek. Elszántan készülünk a visszavágóra! Nehéz lesz, de meggyőződésem, hogy ezúttal sokkal jobban fogunk játszani, mint az első meccsen. Nem tudni, hogy a Skënderbeu milyen taktikával lép pályára, hiszen az előny nála van, de akárhogy is lesz, nekünk nyernünk kell! Jó hangulatra számítok, a szurkolók tizenkettedik játékosként segíthetnek minket, és mi megígérjük, hogy mindent megteszünk a pályán! Reméljük, a végén együtt ünnepelhetünk.”

Az első mérkőzést 1–0-ra megnyerte hazai pályán az albán csapat, a visszavágót kedd este fél kilenctől játsszák Nyíregyházán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik