Spurs: ha nincs BL, távozhat a kulcsember; irány az MU?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 16:30
A The Guardian értesülései szerint Hugo Lloris, a Tottenham és a francia labdarúgó-válogatott kapusa nyáron klubot válthat, amennyiben a londoni együttes nem harcolja ki a Bajnokok Ligája-indulást.

Lloris 2012-ben 8 millió fontért érkezett az Olympique Lyontól, amelyben mind a négy szezonjában kipróbálhatta magát a Bajnokok Ligájában. 2014 nyarán ugyan öt évvel meghosszabbította a szerződését Londonban, de a vezetőség tudtára adta, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban akar játszani.

Úgy tűnik azonban, hogy a Tottenham egyre távolabb kerül ettől a célkitűzéstől, mivel öt fordulóval a bajnokság vége előtt hétpontos hátrányból követi a negyedik helyezett Manchester Cityt.

A The Guardian információi szerint Lloris maradna Angliában, ahol azonban szűkös a lehetőségek száma. A Chelsea-nél Thibaut Courtois és Petr Cech váltogatja egymást a kapuban. Bár utóbbi kevesli a szerepét és távozhat, nem valószínű, hogy Lloris váltja a cseh klasszist, mivel nem akar versenyezni Courtois-val az egyes mezért.

Az Arsenal kapust keres, be is jelentkeztek Cechért, de szinte biztosra vehető, hogy a kemény tárgyalófélként ismert Daniel Levy, a Spurs elnöke nem ül asztalhoz a városi rivális „ágyúsokkal".

A Manchester City ugyan újraépítené keretét, de Joe Hart helye biztosnak tűnik, így a Manchester United lehet a következő állomás Lloris számára, ha David de Gea a Real Madridhoz szerződik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik