PL: szexuális zaklatás miatt letartóztatták a Brighton egyik játékosát

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.07. 13:05
null
Szexuális bántalmazás ügyében gyanúsítják a Brighton egyik labdarúgóját (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton egyik játékosát szexuális zaklatás miatt letartóztatták.

 

Szerda este a Brighton egyik futballistáját és barátját letartóztatták, a rendőrök bilincsben vitték el a gyanúsítottakat. A rendőrségen kihallgatták, majd később óvadék ellenében elengedték a férfiakat.

A rendőrség egyelőre annyit árult el, hogy egy húszas és egy negyvenes éveiben járó férfiről van szó, akiket szexuális bántalmazás gyanújával vittek be kihallgatásra.

„Két férfit tartóztattunk le, miután egy bejelentés szerint szerdán szexuálisan bántalmaztak egy nőt. Az egyik férfi a húszas, a másik a negyvenes éveiben jár.”


Nem ez az egyetlen szexuális zaklatásos botrány a Premier League-ben ebben az évben – még júniusban a Sky Sports arról számolt be, hogy kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény gyanúja miatt letartóztatták az Everton egyik 31 éves labdarúgóját, a gyanúsított izlandi állampolgár. Ahogyan a Brightonnál, úgy ebben az esetben sem hozták nyilvánosságra a játékos nevét, de a leírás egyetlen valakire illik.

A liverpooli klub azóta sem nyilatkozott az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik