PL: macskát rugdosott, a teljes futballvilág ellene fordult

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.02.09. 16:21
Minden különösebb túlzás nélkül kijelenthető, a teljes futballvilág Kurt Zouma ellen fordult. A West Ham United labdarúgócsapatának francia védőjéről egy macskás videó került fel az internetre, amely aztán elindította a lavinát…

Néhány napja hatalmas felháborodást váltott ki egy videó az interneten, amelyen a West Ham védője, Kurt Zouma látható, a macskájával.

A The Sun megosztotta videón Zouma a macskáját rugdossa és üti, mert állítása szerint az állat megrongált valamilyen bútort a lakásában. Erős idegzetű olvasóink a videót itt megtekinthetik.

A teljes futballvilág Zouma ellen fordult egy videó miatt (Fotó: Getty Images)
A teljes futballvilág Zouma ellen fordult egy videó miatt (Fotó: Getty Images)

A felvétel kikerülését követően túlzás nélkül a teljes futballvilág Zouma ellen fordult, a szponzorok a szerződéseik megszüntetésén gondolkoznak a francia miatt, a szurkolók pedig követelik,azonnalkerüljön ki a keretből a védő.

David Moyes, a WHU menedzsere viszont továbbra is bízik a védőben, aki a Watford ellen 1–0-ra megnyert találkozót is végigjátszotta. Tette egyébként mindezt úgy, hogy akárhányszor labdába ért, a szurkolók folyamatosan pfujolták a védőt.



A legfrissebb fejlemény, hogy Zouma elnézést kért nyilvánosan a tettéért, a West Ham pedig kétheti bérére büntette a védőt, akinek az állatvédőkkel is együtt kell működnie. Az RSPCA beszámolója szerint egyébként már el is vették a macskákat a londoniak futballistájától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik