CS. M. 2022.06.26 16:55 Frissítve: 2022.06.26 17:02

PL: Chelsea, Roma, Bayern? Az MU nem válna meg CR-től – sajtóhír

Noha egy év sem telt el azóta, hogy Cristiano Ronaldo visszatért a Premier League-ben szereplő Manchester Unitedhez, a nemzetközi sajtóban egyre több pletyka kering arról, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis még ezen a nyáron klubot vált.

Marad Manchesterben Cristiano Ronaldo? (Fotó: AFP)

 

Bár éppen szünetelnek az európai topligák, s válogatott mérkőzéseket sem rendeznek, az elmúlt napok megint Cristiano Ronaldo a fő téma a nemzetközi sajtóban. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy CR marad a következő idényben csak az Európa-ligában induló Manchester Unitednél, majd különféle pletykák jelentek meg a távozásával kapcsolatban.

A német Bild arról írt, a portugál a Bayern Münchenhez szerződhet – ezt azóta már cáfolta is a bajorok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic –, a La Gazzetta dello Sport vasárnapi címlapja arról számolt be, hogy a Roma áll közel CR megszerzéséhez, míg a brit sajtóban a Chelsea érdeklődéséről lehetett több helyen is olvasni. Az összekötőkapocs mindenhol Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes volt, aki állítólag több klubbal is felvette a kapcsolatot.

Éppen ezek miatt a hírek miatt öntött tiszta vizet a pohárba a Sky Italia újságírója, az átigazolási hírek terén mindig megbízható Fabrizio Romano: „A Manchester United ragaszkodik az álláspontjához, miszerint Cristiano Ronaldo nem eladó, a vezetőség szeretné megtartani a következő idényre. Ettől függetlenül Jorge Mendes több klubbal is tárgyal, felméri a lehetőségeket – a Bayern nem érdeklődik. Ronaldo kedveli Erik ten Hag (az MU új menedzsere – a szerk.) elképzeléseit, de szeretné felmérni a piacot, a klubok ambícióit is" – írta Twitter-oldalán.

2022.08.08 22:19:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Fordulóról fordulóra az angol bajnokság teljes programja, eredmények, állás.

2022.08.05 21:02:16

Angol labdarúgás BALÁZS DÁVID

ALAPVONAL. Legyen bármekkora sztár is a portugál, ez a viselkedés megengedhetetlen, Erik ten Hag pedig olyan edző, aki nem is hagyja ezt szó nélkül, a sajtóban például nyíltan kritizálta a játékosait, akik idő előtt leléptek. Cristiano Ronaldo a fiatalok példaképe, így különösen fontos, hogy milyen a viszonya a csapatával.

2022.08.01 07:38:18

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Ronaldo nemet mondott egy 309 millió eurós ajánlatra, de angolosan távozna, De Jongnak 100 millió(s) oka van a maradásra.

2022.07.30 15:12:00

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Alexander-Arnold és Szalah mellett a tétmeccsen debütáló Núnez is betalált, a túloldalon Álvarez lőtt gólt.

2022.07.22 21:49:31

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az akadémián szereplő 8-23 évesek 85 száza­léka Manchesterből és az agglomerációból érkezett. Valahogy így néz ki, amikor a város támogat egy projektet, aztán a projekt „visszaadja a kölcsönt” a városnak.