PL: a gólvágó elismerte, érdekli a Manchester United ajánlata

Vágólapra másolva!
2016.01.07. 11:32
Odion Ighalo, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford csatára nem biztos benne, hogy nemet tudna mondani, ha a Manchester United hívná.

Ighalo szerezte a legtöbb gólt az Angol Labdarúgóligában – a bajnokság első négy osztályában – 2015-ben, nem lenne meglepetés, ha a téli átigazolási időszakban lecsapna rá valamelyik élcsapat.

A csatár tavasszal még a másodosztályban vitézkedett – feljutáshoz segítette csapatát –, az ősszel azonban már a Premier League-ben ontotta a gólokat: 14-gyel harmadik a góllövőlistán Jamie Vardy (Leicester, 15) és Romelu Lukaku (Everton, 15) mögött.

A hírek szerint az Atlético Madrid és a Roma mellett a Manchester United is szívesen látná soraiban a nigériai támadót, aki maradna a Premier League-ben.

„Szóba került, hogy Spanyolországba vagy Olaszországba igazolok, de ott már futballoztam, most szeretnék Angliában maradni” – mondta a The Sunnak a korábban az Udinesében,a Cesenában és a Granadában is játszó Ighalo.

„Nem tartom valószínűnek, hogy távozom, de nem vagyok biztos benne, hogy nemet tudnék mondani, ha a United hívna. Kiskorom óta nekik szurkolok, imádtam nézni Andy Cole és Dwight Yorke játékát a televízióban. Mindig arról álmodtam, hogy egy nap az Old Traffordon játszom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik