MU: még Ferguson is segít a vezetőknek maradásra bírni CR-t

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.26. 14:16
null
Sir Alex Ferguson fogja maradásra bírni CR-t? (Fotó: AFP)
Egybehangzó angol értesülések szerint Sir Alex Ferguson, az angol Manchester Unitedet 1986 és 2013 között irányító menedzser is az MU edzőközpontjába utazott, hogy a klub vezetőinek segítsen maradásra bírni az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót.

Mint ismert, a portugál sztár családi okokra hivatkozva nem kezdte meg a felkészülést a „vörös ördögökkel”, s a hírek szerint arra kérte a klub vezetőit, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék el.

Cristiano Ronaldo hétfőn visszatért Manchesterbe, hogy tárgyaljon a jövőjéről a klubbal.
A rekordbajnok szándékai egyértelműek, a csapat új menedzsere, Erik ten Hag is kijelentette, hogy a portugál nem eladó, és fontos szerepet szánnak neki a következő idényben is.

Kedden nemcsak Ronaldo, hanem a Manchester United korábbi menedzsere, Sir Alex Ferguson is megjelent a manchesteriek carringtoni edzőközpontjában, hogy a klub vezetőinek segítve maradásra bírja az ötszörös aranylabdást.

Ferguson egyébként nagy szerepet játszott abban, hogy tavaly a portugál a városi rivális Manchester City helyett a „vörös ördögökhöz” tért vissza, hiszen korábban hat évig dolgoztak együtt a United sikereiért.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik