MU: Itt a legkülönlegesebb játszani, ezért tértem vissza – CR

Vágólapra másolva!
2021.09.11. 20:51
null
Cristiano Ronaldo 12 év és 124 nap után szerzett ismét gólt a „vörös ördögök” mezében (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Manchester United a visszatérő Cristiano Ronaldo duplájával, valamint Bruno Fernandes és Jesse Lingard találatával 4–1-re legyőzte a Newcastle-t a Premier League 4. fordulójában. A mérkőzés után az ötszörös aranylabdás támadó bevallotta a BBC Sportnak, nem számított arra, hogy a szurkolók végig az ő nevét fogják énekelni, s emiatt meglehetősen idegesen kezdett.

 

„Nem számítottam rá, hogy kétszer is betalálok. Egyre igen, de kettőre nem. Nagyra értékelem a szurkolók buzdítását, hihetetlen hangulatot teremtettek – vallotta be Cristiano Ronaldo, aki 12 év és 124 nap után szerzett ismét gólt a Manchester United színeiben. Még ha nem is látszott, nagyon izgultam, nem számítottam arra, hogy a szurkolók a mérkőzés egésze alatt a nevemet skandálják majd.”

„Mindenki tudja, hogy Angliában játszani más, mint bárhol máshol a világon. Bevallom őszintén, ez a közeg a legkülönlegesebb. Amikor tizennyolc évesen idekerültem, nagyszerűen bántak velem, ezért is tértem vissza.”

A portugál világklasszison kívül a „vörös ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer és a Newcastle trénere, Steve Bruce is megszólalt, és mindketten nagyon elismerően beszéltek Ronaldo teljesítményéről.

„Egy pillanatra sem volt kétséges, hogy Cristiano kezdőként lép pályáramondta Solskjaer.Mindenki tudja, hogy ezért szerződtettük. Nagyon boldogok vagyunk, hogy nálunk játszik.”

„Ebben nyilvánul meg az ösztönös gólvágó képessége. A védőink képtelenek voltak lekövetni a mozgását, ő pedig mindig készen áll arra, hogy gólt szerezzen. Ha létezik valódi szupersztár, akkor ő az, mindennel együtt, amit eddig elért. Ismét megbizonyosodhattunk a tudásáról, ő valami egészen más” mondta Steve Bruce, aki 1987 és 1996 között a manchesteriek védője volt aktív pályafutása során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik