Man. City: mexikói válogatott lehet a következő érkező – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.12. 15:10
null
Lozano a napokban szerezte meg első válogatott gólját (Fotó: AFP)
A Sky Sports úgy tudja, hogy a Premier League-ben szereplő Manchester City közel áll a mexikói Hirving Lozano szerződtetéséhez.

 

A Pachuca szélsőjét tavaly nyáron a városi rivális Manchester Uniteddel is szóba hozták, abból az üzletből azonban nem lett semmi végül. Az már valószínűnek tűnik, hogy Lozano a nyáron távozik csapatától, és bár a Manchester City közel áll a megegyezéshez a Pachucával, mexikói források úgy tudják, hogy a játékos rögtön két évre a holland PSV-hez kerül kölcsönbe.

A 21 esztendős Lozano az előző két szezonban 22 gólt szerzett 69 bajnokin, jó teljesítményének köszönhetően a válogatottnál is rendszeresen számítanak rá – eddig 16 meccsen kétszer talált be a címeres mezben: az egyik gólját a napokban, a Honduras elleni világbajnoki selejtezőn szerezte.

A Manchester Citynél nagy átalakulás várható a nyár folyamán: Gaël Clichy, Pablo Zabaleta, Willy Caballero, Jesús Navas és Bacary Sagna biztosan máshol folytatja pályafutását, de mellettük további távozók is várhatóak. Ami az érkezőket illeti, Bernardo Silvát és Edersont már bejelentették, de jó esély van a Tottenhamben futballozó Kyle Walker és a monacós Benjamin Mendy szerződtetésére is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik