FFT: A PL történetének legjobb utolsó pillanatos igazolásai

Vágólapra másolva!
2021.09.12. 19:52
null
Claude Makelele (Fotó: FourFourTwo.hu)
A legizgalmasabb nap a Premier League átigazolási időszaka alatt az utolsó nap szokott lenni, amikor váratlan üzletek jönnek létre, a kapkodva igazolt játékosok azonban nem mindig válnak be. Időnként viszont nagyon is, a FourFourTwo összeszedte a tíz legismertebb esetet.
Egy pillanatra felejtsük el a Luis Sárezzel kapcsolatos ellentmondásokat: vitán felül ő volt a Liverpool történetének egyik legjobb igazolása, ráadásul abban az időben, amikor kevés ilyen volt a rossz igazolásokról elhíresült Anfield Roadon. Négy szezon alatt az uruguayi csatár 133 mérkőzésen 82 gólt szerzett, amivel kiérdemelte a „hős” státuszt, és segített a Pool-szurkolóknak gyorsan elfelejteni Fernando Torrest.

Bár utolsó szezonjában, 2013/2014-ben közel álltak hozzá, végül nem tudta bajnoki címre vezetni a Vörösöket, de nyert velük egy Ligakupát 2012-ben, a klub pedig kétszer, 2014-ben a liga egyszer választotta a legjobb játékosnak. Végül elment Barcelonába, de a Pool anyagilag sem járt rosszul vele, 42 millió fontot kapott érte.

A teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik