El: Arteta visszaszúrt a rá irigykedő Ten Hagnak

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.17. 16:07
null
Mikel Arteta visszaszúrt a rá és csapatára irigykedő Erik ten Hagnak (Fotó: Getty Images)
Mint arról korábban beszámoltunk, az angol Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a Real Betis elleni El-visszavágó előtt arról panaszkodott, hogy a „vörös ördögöket” az egész idényben sérülések sújtják. A holland kifakadása végén az Arsenalt hozta fel ellenpéldaként, ám az ágyúsok El-búcsúja után Mikel Arteta is visszaszúrt kollégájának.

Az MU Southampton elleni bajnokiján bokasérülést szenvedett és másfél hónapra kidőlt Alejandro Garnacho, míg Casemiróra négy angliai meccsen nem számíthat a holland szakember eltiltás miatt.

Ten Hag kifakadásában hangsúlyozta, az idényben csak a Manchester City elleni városi derbin állt rendelkezésre a teljes keret, melyet folyamatos sérülések, betegségek vagy eltiltások sújtanak.

A holland szerint az Arsenal szinte mindig teljes keretével készülhet aktuális meccsére.
Az Arsenal Sporting elleni búcsúja után azonban az „ágyúsok” spanyol mestere épp Ten Hag állításainak ellenkezőjéről beszélt.

„Az egész idényben sérülésekkel küzdünk. Emil Smith Rowe és Gabriel Jesus négy hónapig volt sérült, Alex Rúnarsson két és fél, Thomas Partey és Eddie Nketiah másfél hónapig nem volt bevethető. Elég sok sérültünk volt már, de megbirkóztunk vele” – szúrt vissza kollégájának Arteta.

Arteta: We've been carrying injuries throughout the season. We had Emile out for 4 months, Jesus out for 4 months, Alex for 2 and a half months, Thomas for a month and a half, Eddie for a month and a half. We had quite a lot of injuries already, but we dealt with that.
by u/gioee in soccer

 

EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
Arsenal (angol)–Sporting CP (portugál) 1–1
(Xhaka 19., ill. Pedro Goncalves 62.) – tizenegyesekkel 3–5
Továbbjutott: a Sporting, 3–3-mal, tizenegyesekkel
Real Betis (spanyol)–Manchester United (angol) 0–1 (Rashford 56.)
Továbbjutott: a Manchester United, kettős győzelemmel, 5–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik