Edzősors: a Real Madrid legendája visszautasította a PL-csapat megkeresését

Vágólapra másolva!
2023.02.07. 11:20
null
Raúl nem megy sehová (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United hétfőn bejelentette, hogy megválik a menedzserétől, Jesse Marschtól. A spanyol As szerint a klub Raút is kiszemelte utódnak, de a Real Madrid legendája nem akarja elhagyni a blancók második csapatát, a Castillát, melyet már négy éve irányít.

 

Jesse Marsch menesztésével megüresedett a menedzseri poszt a Leedsnél, de a helyet nem Raúl fogja kitölteni. A 45 éves egykori klasszis labdarúgó jelenleg a Real Madrid második csapatát, a Castillát irányítja. Elégedettek is lehetnek vele, hiszen a gárda 22 forduló után a második, és csupán két pontra van az első, és egyben egyenes ágon feljutó helyen álló Alcorcóntól.

Éppen emiatt Raúl nem akarja elhagyni szeretett klubját, még a Premier League-ben szereplő és nagy múlttal rendelkező Leeds United kedvéért sem.

Nem ez az első eset, hogy a legendás futballistából lett edzőt összeboronálták volna egy klubbal, mivel korábban például az Eintracht Frankfurttal és a Schalkéval is szóba hozták már. Utóbbiban a Realt elhagyva 2010 és 2012 között játszott, innen a kapcsolat.

Raúl – aki eddig még legfeljebb csak tartalékcsapatot irányított – egyébként nagyobb álmokat dédelget annál, mint hogy a Premier League-ben edzősködjön, ugyanis egy nap a Real Madrid első csapatát szeretné irányítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik