Chelsea: Werner nem érti, miért így viszonyulnak hozzá a szurkolók

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.19. 14:59
null
Wernernek elkél a támogatás – ezt Lukaku is tudja (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea német válogatott támadója, Timo Werner egy interjúban elmondta, nem érti, hogy a szurkolók miért támogatják őt ennyire – írja a Givemesport.

Timo Werner 2020 nyarán került a Chelsea-be, de másfél év alatt egyelőre nem tudta megváltani a világot. Olyannyira nem, hogy Romelu Lukaku személyében posztriválist kapott tavaly nyáron.

A 25 éves német támadó sokszor került azzal középpontba, hogy rengeteg lehetőséget puskázik el, ordító ziccereket hagy ki. A Chelsea-ben eddig 71 mérkőzésen 18 gólt szerzett és 17 gólpasszt jegyez, ez meglehetősen távol van a lipcsei teljesítményétől (159 meccsen 95 gól és 40 gólpassz).

Annak ellenére, hogy nem igazán sikerül neki bevennie az ellenfelek kapuját, a londoni „kékek” szurkolói támogatásukról biztosítják őt. Erről egy interjúban beszélt, amelyet a Sky Sportsnak adott.


„Néha nem tudom, miért támogatnak engem ennyire, mivel csatár vagyok és sok lehetőséget rontok el” – állapította meg Werner.

„Annyira jó a Chelsea-szurkolók előtt játszani. A biztatásuk még erősebbé tesz, amikor kihagyok egy helyzetet vagy rossz időszakom van. Minden mérkőzésen a legjobbamat próbálom nyújtani, hogy segítsem a csapatot” – tette hozzá.

Lehet, hogy Werner nem szerez sok gólt, de nagy munkabírásával sokat tesz hozzá a csapat sikereihez, s ezzel minden bizonnyal kiharcolta a szurkolók szeretetét.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik