Chelsea: kiszivárgott, ez a klasszis fordult Mourinho ellen?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 09:00
„Inkább veszítene, mintsem győzne Mourinho kedvéért” – állítólag ez a mondat elhangzott a Chelsea öltözőjében néhány nappal ezelőtt. A BBC műsorában nem nevezték meg a futballistát, aki José Mourinho menedzser ellen fordult, egy rejtélyes forrás azonban most mindent elárult.

„A keret egyik játékosa azt mondta, inkább veszítene, mintsem győzne Mourinho kedvéért. Előfordulhat, hogy csak a pillanat hevében csúszott ki a száján, de ez az egy mondat sokat elárul a Chelsea játékosainak jelenlegi érzelmi állapotáról” – hangzott el Garry Richardson szájából a BBC 5 Live adásában.„A keret egyik játékosa azt mondta, inkább veszítene, mintsem győzne Mourinho kedvéért. Előfordulhat, hogy csak a pillanat hevében csúszott ki a száján, de ez az egy mondat sokat elárul a Chelsea játékosainak jelenlegi érzelmi állapotáról” – hangzott el Garry Richardson szájából a BBC 5 Live adásában.

A mondat hatalmas vihart kavart Londonban, mindenki tudni akarta, melyik játékos fordult a Special One. Egy rejtélyes forrás most állítja, tudja, ki volt.

„A játékosoknak elegük van, közölték a menedzserrel, nem bírnak tovább így játszani, érzik, hogy ez nem vezet eredményre. Utálják ezt az egészet, utálják, hogy nem futballozhatnak legjobb tudásuk szerint, visszafogják őket. A miniellenállás vezetője Cesc Fabregas, mindent megtesznek a változásért. Nem az az elsődleges céljuk, hogy kirúgassák Mourinhót, hanem, hogy végre a portugál is ráébredjen, ez így nem mehet, változtatásra van szükség” – olvasható a thesecretfootballer.com-on.

És hogy mindezt ki írja? Ez egy újabb rejtély, a The Secret Football elnevezésű blogot egy anonim író szerkeszti, aki állítása szerint „már mindent látott testközelből a profi futballból” és csak így, nevét elhallgatva mondhatja el, amit tud.

Azt már mindenki döntse el maga, hisz-e a Titkos Futballistának…

Fabregas azóta Twitteren cáfolta a vádakat, elmondása szerint remekül érzi magát a Chelsea-nél és semmi gondja a menedzserrel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik