Chelsea: itt a bizonyíték, hogy meg akarják buktatni Mourinhót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 09:23
null
José Mourinho és stábja a pályán tanácskozott a Liverpooltól elszenvedett vereséget követően (Fotó: Action Images)
Szorul a hurok José Mourinho körül. A Chelsea szombaton kikapott a Jürgen Klopp vezette Liverpooltól, tizenegyedik bajnokiján a hatodik vereségét jegyezve. A fogadóirodáknál látványosan zuhan a portugál menesztésének szorzója, az angol sajtó pedig már a következő Chelsea-menedzsert keresi. De ez még nem minden.

 

A BBC Radio 5 Live műsorvezetője, Garry Richardson élő adásban osztott meg beszédes részleteket a Chelsea háza tájáról.

„Hadd mondjam el, amit tudok a Chelsea-sztoriról. Ezt az információt egy Chelsea-játékostól kaptam.”

„Azt mondta nekem, hogy José Mourinho kapcsolata nagyon sok játékossal mélypontra jutott. Állítólag elegük van abból, ahogyan a játékosokkal bánik, ahogyan az egyes szituációkat kezeli. Elegük van a dühkitöréseiből. Eden Hazard-dal a kapcsolata zátonyra futott.”

„Mindezt alátámasztja, hogy a keret egyik játékosa azt mondta, »Inkább veszítene, mintsem győzne Mourinho kedvéért«. Előfordulhat, hogy csak a pillanat hevében csúszott ki a száján, de ez az egy mondat sokat elárul a Chelsea játékosainak jelenlegi érzelmi állapotáról” – hangzott el Garry Richardson szájából a BBC 5 Live adásában.

A Chelsea 11 fordulót követően a 15. helyen áll a Premier League tabelláján, hat vereséggel és mindössze három győzelemmel. A „kékek” szerdán a Dinamo Kijevet fogadják a Bajnokok Ligájában, szombaton pedig a Stoke Cityvel találkoznak, amely búcsúztatta őket a Ligakupából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik