Arsenal: „Ha Wengernek nem kell, miért nem engedik el?”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 10:08
null
Campbell (balra) a felkészülési mérkőzéseken kiválóan futballozott, a bajnokságban egyelőre kevés szerep jut neki (Fotó: Reuters)
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgójának, Joel Campbellnek az ügynöke nem érti, Arsene Wenger miért nem engedte el a támadót a Benficához, ha nem számít rá.

Campbell – aki a brazíliai világbajnokságon a negyeddöntőig menetelő Costa Rica-i válogatott vezére volt – az átigazolási időszak utolsó napjaiban közel állt hozzá, hogy a Benficához távozzon, Wenger azonban nem akarta elengedni őt, még kölcsönben sem.

Az Arsenal közben szerződtette Danny Welbecket a Manchester Unitedtől, így Campbell létszámfelettivé vált. Joaquim Batica, a Costa Rica-i támadó ügynöke nem örül neki, hogy így alakult a transzfer-hajrá.

„A Benfica az utolsó percekig küzdött érte, de az átigazolás nem történt meg, mert az Arsenal úgy döntött, meg akarja tartani Campbellt – mondta Batica. – Wenger azt mondta, nem akarja eladni, de ha nem szerepel a tervei között, akkor miért nem engedi el?”

Campbell az első három fordulóban mindössze 16 perc játéklehetőséget kapott a francia szakembertől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik