Anglia: hétvégi ellenfele az egekig magasztalta Mourinhót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.16. 16:50
Neil Warnock, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere nem szűkölködött a pozitív jelzőkben, amikor hétvégi ellenfelét, a Chelsea-t irányító José Mourinhót jellemezte.

„Azt hiszem ő a legjobb edző a világon, és ezt mindig is így gondoltam – mondta Warnock. – Hálás alak önök (a média – a szerk.) számára, hiszen mindig mond valami idézhetőt. Kiválóan igazolt a nyáron, ha a télen vesz egy csatárt, biztos vagyok benne, hogy bajnoki címig vezeti együttesét.”Warnock. – Hálás alak önök (a média – a szerk.) számára, hiszen mindig mond valami idézhetőt. Kiválóan igazolt a nyáron, ha a télen vesz egy csatárt, biztos vagyok benne, hogy bajnoki címig vezeti együttesét.”

„Kiváló menedzser, a játékosai imádják. Igen, valóban mondott olyat az elmúlt tizenkét hónapban, amit valószínűleg azóta meg is bánt, de ez már csak így működik nála… Amikor taktikailag nehéz mérkőzés előtt áll, akkor mutatja meg igazán, hogy mire képes.”

Warnock esélyesnek látja arra a Chelsea-t, hogy megismételje az Arsenal 2003–2004-es teljesítményét, amikor az „ágyúsok” egész szezonban veretlenek maradtak.

„Azt hiszem minden esélyük megvan rá, Ha megnézem az akkori Arsenalt, és a mostani Chelsea-t, sok a hasonlóság. Egyik csapatban sem lehet túl sok gyenge pontot találni.”

A Crystal Palace szombaton 16 órától az eddig veretlen Chelsea-t fogadja a Premier League nyolcadik fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik