FA-kupa: „Jó hetünk volt” – három fontos játékosa is felépült az MU-nak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.03.15. 22:31
Rasmus Höjlund visszatérhet a Liverpool ellen (Fotó: Getty Images)
A Manchester United vasárnap a Liverpoolt fogadja az angol FA-kupa negyeddöntőjében. A klub oldala idézte Erik ten Hagot, aki elmondta, mely labdarúgói épültek fel az elmúlt napokban.

A védő Aaron Wan-Bissaka és Harry Maguire, valamint az MU első számú csatára, Rasmus Höjlund is felépült, és már mindannyian teljes értékű munkát végeznek. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy a holland menedzser a Liverpool elleni klasszikuson számíthat rájuk.

„Jó hetünk volt. Mindhárman visszatérhettek. Részben a hét elején, részben pedig a mai (pénteki) napon. A legutóbbi tréningen mind ott voltak árulta el Erik ten Hag, aki optimistán nyilatkozott, és bízik abban, hogy nevezni tudja őket vasárnap. – Szerintem bevethetők lesznek. Holnap lesz még egy edzésünk. Majd meglátjuk, hogy miként sikerült regenerálódniuk máról holnapra. De a helyzet jól néz ki.”

Hármójuk közül Höjlund játéka tűnik a legfontosabbnak, ugyanis a United elmúlt két meccsén Bruno Fernandes játszott hamis kilencest. Nagy kérdés, hogy mely négy futballista alkotja majd a védelmet. Jonny Evans kisebb sérüléssel bajlódik, míg Wan-Bissaka esetleges visszatérésével Diogo Dalot átkerülhet a bal oldalra, így két klasszikus bekkel is felállhat a gárda.

Szintén jó hír a Manchester United szurkolóinak, hogy hamarosan Mason Mount is bevethető lesz, mivel már ő is teljes értékű edzésmunkát végez.

Az FA-kupa negyeddöntői egy mérkőzésen dőlnek el, döntetlen esetén nincs tehát megismételt meccs.

ANGOL FA-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
SZOMBATON
13.15: Wolverhampton–Coventry (II) (Tv: Spíler1)
18.30: Manchester City–Newcastle United (Tv: Spíler1)

VASÁRNAP
13.45: Chelsea–Leicester (Tv: Spíler1)
16.30: Manchester United–Liverpool (Tv: Spíler1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik