PL: Hegyi Krisztián visszatért a West Ham Unitedhez

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.07. 09:21
null
Hegyi Krisztián visszatért a West Hamhez a Stevenage-től (Fotó: Török Attila)
Az angol harmadosztályban (League One) szereplő Stevenage FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy három kölcsönben szereplő játékosa, köztük a magyar U21-es válogatott kapus, Hegyi Krisztián is visszatért anyaegyesületéhez.

A klub közlése szerint Charlie McNeil és Harrison Neal mellett Hegyi Krisztián is távozott a League One-ban jelenleg hetedik helyezett, az FA-kupából a harmadik körben a hatodosztályú Maidstone United ellen búcsúzó Stevenage FC-től, s mindhárom kölcsönben szereplő labdarúgó visszatért anyaegyesületéhez, azaz a magyar U21-es válogatott kapus ismét a West Ham United keretével készül.

Hegyi Krisztián a 2023–2024-es idényben az angol harmadosztályban négy meccsen védett, ezek közül kettőn nem kapott gólt, a másik kettőn viszont ötször vették be kapuját, míg a Ligakupában két mérkőzésen két gólt engedett.

Hegyinek nem lenne könnyű dolga, ha a Premier League-ben hatodik helyezett West Hamnél kellene megküzdenie a játékpercekért, a „kalapácsosok” jelenlegi keretében ott van ugyanis a PSG egykori játékosa, Alphonse Areola és a korábbi Arsenal-kapus, Lukasz Fabianski is a 23 éves angol-ghánai Joseph Anang mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik