Liverpool: „Jó kérdés, nem tudom” – Van Dijk arról, hogy marad-e a klubnál a Klopp-éra lezárulta után

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.29. 14:44
Egyelőre még Van Dijk (középen) sem tudja, mi lesz a Liverpoolnál Jürgen Klopp távozása után (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a jelenlegi idény végén feláll az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool kispadjáról Jürgen Klopp. Ennek kapcsán megkédezték a hatszoros BEK/BL-győztes csapat belső védőjét, Virgil van Dijkot, hogy a német szakember által fémjelzett korszak lezárulta után is marad-e a klub kötelékében.

„Hogy része leszek-e a klub következő korszakának? Ez egy jó kérdés, de hogy őszinte legyek, nem tudom – idézi a Sky Sports és Fabrizio Romano is a 32 éves védőt, akinek 2025 nyarán jár le a szerződése a Liverpoolnál. – A szerződésem 18 hónap múlva lejár, de mint tudjuk, a klubnak bőven van, mivel foglalkoznia (Jürgen Klopp távozása nyomán – a szerk.). Nem csak az edző, hanem a teljes stáb távozik, így nagyon sok minden változni fog a klub háza táján. Kíváncsi vagyok, hogy a klub milyen irányba halad tovább, de ha majd bejelentik (Klopp utódját – a szerk.), akkor foglalkozhatunk a saját helyzetünkkel is.”

Virgil van Dijk hozzátette, hogy ő jelenleg az évad hátralevő részére fókuszál – a Liverpool jelenleg a Premier League élén áll, bejutott az Angol Ligakupa döntőjébe, de versenyben van az FA-kupában és az Európa-ligában is.

„Remélhetőleg elérjük azokat a sikereket, melyekről mindannyian álmodunk, s addigra vélhetően a klub jövőjével kapcsolatban is okosabbak leszünk. Majd akkor meglátjuk, mitévők legyünk” – mondta Van Dijk.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik