Videó: a Pool felejthetetlenné tette a napját egy kisfiúnak, aki meghatódva énekelte a himnuszukat

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.12.08. 17:14
null
Dáire álma teljesült, találkozhatott a kedvenceivel (Fotó: liverpoolfc.com)
A Liverpool a bajnokság elején, szeptember 3-án fogadta és győzte le 3–0-ra az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). A mérkőzésre kilátogatott a csapat egy ír szurkolója, a 12 éves Dáire Gorman, aki egy nagyon ritka betegséggel született. Az orvosok Crommelin szindrómát diagnosztizáltak nála, és tolószékbe kényszerült. A Fulham ellen aztán ismét ott volt a lelátón és másnap a játékosokkal is találkozhatott – közölte a klub.

 

Még szeptemberben járta be közösség oldalakat a videó, amelyen Dáire sírva énekli a meccs előtt a Liverpool himnuszát, a You'll Never Walk Alone-t.


„Az életem a Liverpool. Ez jelent mindent számomra. Nem tudom szavakba foglalni” – árulta el a kisfiú, hozzátéve, nincs, amit jobban szeretne a klubnál.


„Alig tudtam aludni előző este – idézte vissza az Aston Villa elleni meccs előtti éjszakáját. – Kitörtek belőlem az érzelmek, amikor meghallottam a You'll Never Walk Alone-t. Próbáltam én is énekelni, de egyszerűen nem tudtam kipréselni a szavakat. Imádom a dalt, gyönyörű a szövege. Olyan, mint az életem. Sokat hallgatom, és tudom, hogy nem fogok egyedül járni (I'll never walk alone – a szerk.).”



„Elképesztő, hogy még mindig képes nevetni azok után, amiken az elmúlt tizenkét évben átment – mondta róla édesanyja. – Olyan, mintha a Liverpool lenne a legjobb barátja.”


Jürgen Klopp is látta a megható videót, és személyesen meghívta őt és a családját a csapat Fulham elleni hazai meccsére, amelyet december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján rendeztek. Dáire így az Anfielden élhette át a gárda nagy fordítását a hajrában, és a 4–3-as győzelmet.

A családot ezután másnap meghívták az edzőközpontba is, ahol Klopp körbevezette őt, és találkozhatott a játékosokkal is, köztük a kedvencével, Luis Díazzal.


 

„Nem tudod elképzelni, mennyire élveztem veled a találkozást – mondta Klopp a kisfiúnak. – Ez a klub az emberekről és a szurkolókról szól, és te az egyik legkülönlegesebb vagy.”

Fotó: liverpoolfc.com
Fotó: liverpoolfc.com

 

„Varázslatos nap volt – mesélte Dáire. – Találkozhattam Klopp-pal és a hősömmel, Díazzal is. Nem tudom, hogyan foglaljam szavakba. Szalah is odajött köszönni. Nagyon hálás vagyok mindenért, és el se hiszem, hogy ismét Liverpoolban vagyok, és hogy mindezt átélhettem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik