Spíler Tv: Szoboszlai Dominik csapatának mindennapjaiba is bepillanthatunk

Vágólapra másolva!
2023.09.05. 13:11
null
A Spíler TV-n látható lesz a Liverpool TV, Szoboszlai Dominik csapatának magazinműsora (Fotó: Getty Images)
Több újdonsággal kezdte az őszi szezont a TV2 Csoport, hiszen megújult a sportcsatornák, a Spíler 1 és a Spíler 2 arculata, emellett a csatorna közölte, hogy szeptember 4-től látható Szoboszlai Dominik csapatának, a Liverpoolnak a magazinműsora is.

 

„Az új logók és arculati elemek mellett tartalmi újdonság is érkezik, hiszen ismét nagy érdeklődésre számot tartó sportjogot sikerült megszereznie a TV2 Csoport sportcsatornájának. A Spíler TV-re érkezik a legértékesebb magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik csapatának mindennapjaiba bepillantást nyújtó Liverpool TV. Így a vörösök mérkőzésein túl a jövőben mindenről értesülnek a szurkolók, ami a Liverpool FC háza táján történik” – írta közleményében a TV2 Csoport.

„Érthetően hatalmas az érdeklődés Szoboszlai Dominik minden egyes liverpooli megmozdulása iránt, így olyan tartalmat kerestünk a piacon, amely a mérkőzéseken túl a kulisszák mögé is elkalauzolja a nézőket. A Liverpool TV epizódjai, a Spíler TV egyre bővülő programkínálata és felfrissült arculata újabb fontos mérföldkő a sportcsatornáink életében. Azon vagyunk, hogy a sportos tartalmakra kíváncsi nézőink igényeit is folyamatosan kiszolgáljuk” – mondta Pavel Sztancsev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Spíler TV csatornáin követhetik a nézők a 2023–2024-es idénytől a Roshn Saudi League mérkőzéseit, de folytatódnak a Premier League, a La Liga, az FA-kupa, a Francia Kupa és a La Liga Hypermotion küzdelmei is. A TV2 sportcsatornáit követve az UEFA Nemzetek Ligája mérkőzéseiről, európai selejtezőiről és barátságos mérkőzéseiről sem maradnak le a focirajongók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik