PL: aligha méltatta Szoboszlai Dominikot a legendás Sir Alex Ferguson

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.25. 10:46
null
Sir Alex Ferguson (Fotó: Getty Images)
A napokban több magyar portál is megírta, hogy az angol élvonalbeli Liverpool ősi riválisának, a Manchester Unitednek a legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson is a „vörösök” magyar válogatott labdarúgójáról, Szoboszlai Dominikról beszélt, de a hír valószínűleg nem igaz, csupán ausztrál szurkolóktól származó álhír, amelyet a goal.com vett át. A portálon később azt írták: „nem vennének rá mérget”, hogy az edzőlegendától származik az állítás.

Kétségtelen, hogy Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolásával magára irányította nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi sajtó figyelmét is. Egy ausztrál szurkolói oldal „megszólaltatta” a nagy rivális Manchester United legendás menedzserét, Sir Alex Fergusont.

„Szoboszlai Dominik fociját nézni olyan, mintha az ügyesség és a finomság szimfóniájának lennénk szemtanúi a pályán. Bárcsak lennének olyan játékosok a Unitedben, mint ő” – adta Ferguson szájába a szavakat az ausztrál szurkolói oldal. A skót szakember nyilatkozatát több magyar portál is szemlézte, de az idézett szöveg valószínűleg nem hangzott el Sir Alex Fergusontól, csupán a rajongói oldalon megjelent bejegyzésből származhat.

„Az igazsághoz tartozik, hogy Sir Alex Ferguson interjújáról egyetlen nagyobb portál sem számolt be, így nem vennénk rá mérget, hogy valóban tőle származik az idézet” – frissítette cikkét a goal.com magyar kiadása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik