Liverpool: Szalah berágott Kloppra? Szaúdi klub jelentkezett be érte

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.15. 09:37
null
Mohamed Szalah iránt az Al-Ittihad érdeklődik sajtóhírek szerint (Fotó: Getty Images)
Egy spanyol újságíró, Rudy Galetti információja szerint az angol élvonalbeli Liverpool egyiptomi támadójáért, Mohamed Szalahért bejelentkezett a többek között Karim Benzemát, N’Golo Kantét és Fabinhót is megszerző, Nuno Espírito Santo által irányított szaúdi Al-Ittihad – szúrta ki a liverpooli hírekben jártas Liverpool Echo.

 

Rudy Galetti arról számolt be, hogy az Al-Ittihad állítólag felvette a kapcsolatot Mohamed Szalah képviselőivel és a Liverpool vezetőségi tagjaival egy esetleges átigazolás ügyében. A spanyol újságíró úgy tudja, az egyiptomi támadó a „vörösök” vezetőire bízta a döntést, mert nem bánja az ötletet, de tiszteletben tartja a klubot.

Mohamed Szalah iránt a nyáron már érdeklődtek szaúdi csapatok, ám ügynöke, Ramy Abbas nemrég határozottan kijelentette, hogy játékosa nem véletlenül hosszabbította meg tavaly nyáron 2025-ig a szerződését.

Az egyiptomi egyébként a Premier League első fordulójában, a Chelsea ellen csak egy les miatt érvénytelenített gólig és egy gólpasszig jutott, majd a második félidőben lecserélte őt Jürgen Klopp, amit Szalah dühösen vett tudomásul – ezt követően került ismét szóba az esetleges távozása, de a „vörösök” menedzsere megértette, hogy játékosa így reagált, hiszen ha gólt szerez, rekordot döntött volna a nyitófordulóban szerzett találatok tekintetében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik