Videó: „Hagyjátok békén Ronaldót” – Evra üzenete a szurkolóknak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.25. 14:11
Mint ismert, Cristiano Ronaldo viharos körülmények között távozott az angol rekordbajnok Manchester Unitedtől, korábbi csapattársa, Patrice Evra pedig egy hosszabb videóban elmondta erről a véleményét.

A „vörös ördögöket” 2006 és 2014 között erősítő 81-szeres francia válogatott balhátvéd, Patrice Evra a videója elején elárulta, hogy beszélt Cristiano Ronaldóval, és gratulált neki a portugál válogatottban nyújtott teljesítményéhez. Utána elmondta, megérti, hogy mindenki a távozásával kapcsolatban fogalmaz meg véleményt, de ezek már semmin sem fognak változtatni.

Evra szerint abba kellene hagyni, hogy a remek munkát végző Erik ten Hagot is folyamatosan a portugál sztárról kérdezik, mert a Manchester Unitednél egy játékos sem lehet nagyobb.

Ronaldo megnyilvánulásával, interjújával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az ötszörös aranylabdás – aki szerinte úriemberként távozott – a szívéből beszélt. Ő nem egy rossz ember, hanem olyan valaki, aki szereti a Manchester Unitedet.

„Nem szabad elfelejteni, hogy Cristiano mit tett a klubért, és Ten Hag mögé is be kell állni, aki most megpróbálja a megfelelő útra terelni a csapatot. Amit én kérek tőletek, srácok, az az, hogy élvezzétek az életet, hagyjátok békén Cristianót és a Manchester Unitedet is. Ha szerettétek Cristiano Ronaldót, szeressétek továbbra is őt, s ha szerettétek az MU-t, szeressétek továbbra is a klubot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik