Tottenham: Dele Alli megszólalt a késes rablótámadást követően

Vágólapra másolva!
2020.05.14. 08:47
null
Allit szerdán rabolták ki saját otthonában (Fotó: AFP)
Mint arról korábban beszámoltunk, Dele Allit, a Tottenham Hotspur angol válogatott középpályását saját otthonában késsel tartották fogva betörők, amíg ékszereket vittek el az otthonából. Alli a Twitteren üzent először az esetet követően.

 

Rablók törtek be Dele Alli, a Tottenham középpályása házába szerda reggel. Allit és a házban tartózkodó testvérét, illetve három barátját a betörők késsel tartották fogva a ház egyik hátsó részében. Az angol válogatott futballistát még arcon is ütötték, aminek következtében kisebb sérülést szenvedett, de ezen és az ijedtségen kívül nagyobb baja nem esett. A két rabló – akik brit források szerint férfiak voltak – ékszereket és órákat vitt el a házból.

A Tottenham játékosa az esetet követően a Twitteren köszönte meg a szurkolók támogatását: „Köszönöm mindenkinek az üzeneteket. Szörnyű élmény volt, de most már mind jól vagyunk. Nagyra értékelem a támogatást.”

Dele on Twitter

Thank you for all the messages. Horrible experience but we're all okay now. Appreciate the support.


A bűntettet követően a rendőrség a helyszínre érkezett, és megvizsgálta a biztonsági kamera felvételeit, majd nyomozást indított az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik