Spurs: Pochettino aggódik a csapatról készülő dokumentumfilm miatt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.26. 12:56
null
Nincsenek könnyű napjai Mauricio Pochettinónak (Fotó: AFP)
Az Amazon már korábban megállapodott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapatával, hogy dokumentumsorozatot forgathat a csapat 2019–2020-as idényéről. Erről az egyezségről most a csapat menedzsere, Mauricio Pochettino is beszélt.

Az Amazon Prime Video és a Spurs közti megállapodás értelmében az éppen zajló idényben dokumentumfilm készül az angol klubról. A doku-reality csatlakozik az Amazon sportcsapatokról szóló sorozatához, amelyben korábban többek között a Manchester City és a Borussia Dortmund is részt vett, vagy éppen a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Carolina Panthers is.

„Természetesen már akkor is voltak ezzel kapcsolatban aggodalmaink, amikor a klub megállapodott az Amazonnal. Nem könnyű ez a helyzet, tudod, hogy mindig lesz egy kamera az irodádban. Komplikált dolog ez, még egy adalék, ami miatt aggódhatsz a rengeteg másik dolog mellett. Eddig is sok teendőnk volt, jelenleg pedig még több van. Ezzel is tervezünk kell mindennap. Jelenleg nemcsak menedzser és edző vagyok, de gyakorlatilag producer is” – szólalt meg a készülő sorozattal kapcsolatban Pochettino, a Spurs menedzsere.

„Az igazságot fogja tükrözni, de vannak rizikói, csakúgy, ahogyan a könyvnek is voltak” – célzott ezzel Pochettino a 2017-ben megjelent, szezonjukat feldolgozó könyvre. „Fontos, hogy a felvételek a valóságot tükrözzék, ne próbáljunk meg felesleges bonyodalmakat generálni. Te csak csinálod, amit szeretsz, az emberek pedig szeretni fogják nézni.”

Pluszizgalmat adhat a dokumentumfilmnek a Tottenham gyenge őszi teljesítménye, és az amiatt kialakult feszültség is. Az argentin szakember tisztában van vele, hogy nehézségeik vannak, de szerinte topformában bárki ellen képesek meccset nyerni.

„Természetesen hiszek a csapatomban, hihetetlenül jó keretünk van, szeretem a játékosaimat. A legjobb formánkban bárkit képesek vagyunk legyőzni.”

A Tottenham kilenc forduló után a hetedik helyen áll a Premier League tabelláján 12 megszerzett ponttal. Legközelebb vasárnap délután lép pályára a listavezető Liverpool otthonában, amely a két csapat első egymás közti összecsapása lesz a júniusi Bajnokok Ligája-döntő óta.

ANGOL PREMIER LEAGUE
10. FORDULÓ
VASÁRNAP

17.30: Liverpool–Tottenham (Tv: Digi Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik