Swansea: nem ismerték az új edzőt, rákerestek a Google-ban

Vágólapra másolva!
2016.01.20. 07:35
Ashley Williams, a Premier League-ben szereplő Swansea City csapatkapitánya elmondta, nem igazán ismerték Francesco Guidolint, a klub frissen kinevezett menedzserét, ezért csapattársaival együtt a Google-ban próbáltak utánajárni eddigi munkásságát.

Guidolin érkezését a Watford elleni győztes bajnoki előtt jelentették be, ezért a hétfői találkozón még csak nézőként vett részt az olasz edző, így a játékosoknak elég idejük volt megismerni új főnökük eddigi pályafutását.Guidolin érkezését a Watford elleni győztes bajnoki előtt jelentették be, ezért a hétfői találkozón még csak nézőként vett részt az olasz edző, így a játékosoknak elég idejük volt megismerni új főnökük eddigi pályafutását.

„Most már mindent tudok róla, miután vasárnap este rákerestem a Google-ban – mondta Ashley Williams, a Swansea hétfői győztes gólját szerző csapatkapitány. – Biztos vagyok benne, hogy a többiek is így tettek, úgyhogy már jól ismerjük. Egyébként sem számít a múltja, csak az, amit itt fog tenni. Tudtuk, hogy néz minket a Watford ellen, és ilyenkor mindenki bizonyítani akar az új menedzsernek.”

Az Udinese és a Palermo korábbi edzője vasárnap az Everton elleni idegenbeli bajnokin mutatkozhat be a walesi klub kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik