PL: ezért hagyta el a Barcelonát a védő az Arsenal kedvéért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 11:21
Héctor Bellerín, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal jobbhátvédje elárulta, miért döntött úgy 16 évesen, hogy elhagyja a Barcelonát az Arsenal kedvéért.

„Ha tizenhat éves leszel, a Barcelonánál eljön az az idő, amikor profi szerződést kötnek veled – mondta Bellerín az Arsenal hivatalos oldalának. – Már majdnem aláírtam, de tudtuk, hogy sok más lehetőség is van, mert ilyenkor mindig jön ajánlat más helyről. Amíg a Barcelona nem kínált szerződést, nem is volt megkeresésem, csak utána.”Bellerín az Arsenal hivatalos oldalának. – Már majdnem aláírtam, de tudtuk, hogy sok más lehetőség is van, mert ilyenkor mindig jön ajánlat más helyről. Amíg a Barcelona nem kínált szerződést, nem is volt megkeresésem, csak utána.”

„Amikor aztán mégis szóba elegyedtünk az Arsenallal, láttam, hogy komoly az ajánlat, a londoniak éreztették velem, hogy meg akarnak szerezni. Találkoztam a főnökkel, majd megnéztük a Manchester United elleni mérkőzést. A mai napig emlékszem Aaron Ramsey góljára.”

„Megkönnyítette a döntésemet az, hogy éreztették velem, mennyire szeretnének megszerezni, valamint az is, hogy láttam a körülményeket, az edzőpályát. Már hazafelé elmondtam a szüleimnek, ide akarok jönni. Örülök, hogy így döntöttem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik