MU: Neymar ügynöke megjött, 190 milliós ajánlat – hol a hiba?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.23. 10:18
Neymar a Manchester Unitedben? A pletyka továbbra is a „lehetetlen” kategóriába tartozik, a The Sunnál azonban nem adják fel, ráadásul most egy fotóval is megerősítették a sztorit: az FC Barcelona klasszisának ügynöke a manchesteriek vendége volt a Newcastle elleni bajnokin. Van azonban a történettel egy apró hiba.

Mint arról beszámoltunk, a The Sun szombaton a címlapján közölte az első ránézésre nem sok valóságot tartalmazó cikkét: Neymar a Manchester Unitedhez szerződhet még a nyáron.a The Sun szombaton a címlapján közölte az első ránézésre nem sok valóságot tartalmazó cikkét: Neymar a Manchester Unitedhez szerződhet még a nyáron.

A hírt a teljes nemzetközi sportsajtó kétkedéssel fogadta, ráadásul Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere is reagált a pletykára – igaz, a diplomatikus holland nyilatkozatával nem zárt ki semmit.

A brit bulvárlap azonban nem adja fel, vasárnap arról számolt be, hogy a Manchester United már készül egy – most kapaszkodjanak – 137.8 millió fontos, átszámolva 190 millió eurós ajánlattal a Barca braziljáért.

A The Sun egy képpel is alátámasztotta sztoriját, az angolok elárulták: Pini Zahavi, Neymar ügynöke a „vörös ördögök” vendége volt a Newcastle elleni bajnokin.

Neymar ügynöke Manchesterben! Vagy mégsem? (Fotó: 101greatgoals.com)
Neymar ügynöke Manchesterben! Vagy mégsem? (Fotó: 101greatgoals.com)

Egy gond van csak ezzel: nem ő Neymar menedzsere.

„Természetesen teljesen alaptalan a pletyka. Három évig még szerződés köti Neymart Barcelonába, és esze ágában sincs átigazolni. A brit média elképesztő dolgokra képes. A katalánok semmi pénzért nem adnák el őt” – mondta Wagner Riberio, Neymar valódi ügynöke a Globónak.

Neymar valódi ügynöke nem járt Manchesterben mostanában (Fotó: 101greatgoals.com)
Neymar valódi ügynöke nem járt Manchesterben mostanában (Fotó: 101greatgoals.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik