Arsenal: „Kínomban nevetek, nem vicces a helyzet…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 13:38
Tomás Rosicky, az Arsenal labdarúgócsapatának rutinos cseh középpályása továbbra sem tudja, mit tartogat számára a jövő Londonban, ez pedig elmondása szerint frusztrálttá teszi.

A 34 esztendős játékos a 17. fordulóig mindösszesen húsz percet játszott, így nem véletlen, hogy a több játéklehetőség reményében a januári átigazolási időszakban váltani szeretett volna.

A télen végül nem szerződött más klubba, és átmenetileg visszakerült a kezdőcsapatba, az utolsó tíz fordulóra – miután Arsene Wenger kihasználta a játékos szerződésében található opciót, és meghosszabbította 2016-ig a szerződését – azonban újra kikerült a rotációból, csupán 28 percet töltött a pályán a Premier League-ben.

„Mióta meghosszabbította a klub a kontraktusomat, többnyire a kispadon sem kaptam lehetőséget. Már csak kínomban nevetek, egyáltalán nem vicces a helyzetem. Természetesen frusztrált vagyok, de nem tudok mit csinálni. Egyelőre csupán annyit tehetek, hogy elkezdem a nyári felkészülést az Arsenallal…” – mondta egy sajtótájékoztatón Rosicky.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik